Livrare

MODALITATI DE LIVRARE

Livrarea produselor este efectuata prin intermediul firmei de curierat DPD Romania, doar la nivel national.

Ora maxima pentru expedierea unei comenzi este 14:00.

Termenul pentru livrarea produselor este de 1-2 zile lucratoare.

TAXA DE LIVRARE PENTRU COMENZILE AFLATE SUB ACEST PRAG VA FI ACHITATA IN FUNCTIE DE KG, RESPECTIV:

0-2 KG - 19 RON

2-11 KG - 29 RON

11-22 KG - 39 RON

22-40 KG - 69 RON

40-50 KG - 79 RON

50-70 KG - 99 RON

70-100 KG - 109 RON

100-150 KG - 169 RON

150-200 KG - 219 RON

200-300 KG - 300 RON

*Produsele din categoriile SIROCOURI, FRIGIDERE AUTO, ECHIPAMENTE VANATOARE, APARATE AER CONDITIONAT 24V, PROIECTOARE LED/FARURI-LAMPI /GRATARE GAZ SI CARBUNI/ SISTEME FOTOVOLTAICE si CONTAINERE PLIABILE sunt vandute si livrate de SC RADEN AUTO INVEST SRL, SC SMART IMPORT SRL, SC BEST IMPORT SOLUTIONS SRL SI SC SMART ENERGY PARK SRL.

POLITICA DE RETUR

Potrivit OUG nr 34/2014 privind drepturile legale de retur ├«n 14 zile pentru comer╚Ť la distan╚Ť─â, cump─âr─âtorul are dreptul s─â returneze un bun ├«n termen de 14 zile calendaristice, f─âr─â invocarea niciunui motiv si f─âr─â a suporta alte costuri dec├ót cele de livrare, tur-retur. . Taxa de transport tur-retur se achita de catre cumparator, in cazul in care solicitarea returului este efectuata de catre acesta.

MODALITARE DE RETURNARE:

Cerere tefonice : 0721 105 343

Cerere scrisa: office@autosmartheater.com

TAXA DE RETUR - VA FI ACHITATA EXCLUSIV DE CUMPARATOR. Aceasta variaza in functie de nr. de kg, respectiv:

0-2 KG - 19 RON

2-11 KG - 29 RON

11-22 KG - 39 RON

22-40 KG - 69 RON

40-50 KG - 79 RON

50-70 KG - 99 RON

70-100 KG - 109 RON

100-150 KG - 169 RON

150-200 KG - 219 RON

200-300 KG - 300 RON

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, in ambalajul original, altfel daunele se recalculează și se scad din valoarea totală 20% pentru retestare, reambalare, inlocuire telecomenzi, cabluri sigilii etc.

Neridicarea/uitarea produselor din service de la curier sau din magazin se taxeaza cu 10lei/zi depozitare pentru colete pana in 10kg si 20 lei/zi pentru colete/marfuri de peste 10kg.

Pentru a beneficia de drepturile de returnare, va recomandam sa returnati produsul in starea in care l-ati primit: in ambalajul original (cutie sau punga) si sa ambalati coletul corespunzator (folie/punga/hartie protectoare), inainte de a fi predat curierului, pentru ca awb-ul lipit de catre curier sa nu deterioreze cutia.

De asemenea, pentru a evita refuzul cererii de returnare este recomandat sa nu returnati produsele deja folosite, deteriorate sau probate pe o suprafata murdara deoarece, in acest caz nu sunt indeplinite conditiile de returnare, iar acest lucru va atrage dupa sine plata altor taxe suplimentare sau nereturnarea banilor.

In cazul livrarii prin curier rapid, va rugam verificati continutul coletului in prezenta curierului. Orice neregula va fi semnalata acestuia si in cazul produselor deteriorate, se va intocmi proces verbal ÔÇťprodus deteriorat la transportÔÇŁ.

Retururile fara documentul de predare ÔÇô primire nu vor fi luate in considerare si valoarea platita initial nu va fi returnata cumparatorului.

Nu se accept─â produsele asupra c─ârora au fost efectuate interven╚Ťii neautorizate, cele care prezint─â urme de uzur─â sau folosire excesiv─â, zg├órieturi, ciobituri, lovituri, ╚Öocuri mecanice, ╚Öocuri electrice, produsele c─ârora le lipsesc accesorii, dar se recalculeaz─â repara╚Ťiile, ├«nlocuirea lor etc.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. In cazul in care produsul returnat are urme vizibile de murdarie sau este deteriorat prin folosire abuziva, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a retine pana la 20% din valoarea de vanzare a produsului, pentru readucerea acestuia la conformitate, in vederea repunerii lui in vanzare, in conformitate cu prevederile legale.

Atentie! Piesele de schimb pentru incalzitoare sunt destinate exclusiv produselor comercializate de noi. Nu garantam functionarea pentru alte modele de incalzitoare. Returul pieselor de schimb nu se poate efectua, in cazul incompatibilitatii.

Returnare bani: ├«n cazul ├«n care comanda a fost returnat─â, banii vor fi returna╚Ťi ├«n termen de maxim 14 zile de la primirea si verificarea produsului de c─âtre SC RADEN AUTO INVEST SRL, SC SMART IMPORT SRL, SC BEST IMPORT SOLUTIONS SRL sau SC SMART ENERGY PARK SRL , ├«n contul indicat de c─âtre client ╚Öi ├«n acord cu datele de pe factur─â. Rambursarea se va efectua exclusiv prin BANCA.

RAMBURSAREA SE FACE DOAR PRODUSULUI, FARA TAXELE DE TRANSPORT!

TERMENUL DE SOLUTIONARE A RETURULUI:

1-14 ZILE CALENDARISTICE

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 5-30 de zile de la acceptarea returului.

POLITICA DE ANULARE A TRANZACTIILOR

Deoarece procesarea si expedierea comenzilor plasate online este efectuata rapid, anularea unei comenzi achitate online cu cardul este posibila in termen de maxim 30 de minute de la efectuarea acesteia. Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia